Fiji Flag

De Fiji Ambassade in Brussel

België Flag

Fiji Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Fiji Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Fiji diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Fiji in België.

Adres:

De Fiji Ambassade in België
Fijian Embassy in Brussels, Belgium E. Plasky Square 92-94 1030 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 736 90 50

Faxnummer:

(+32) 2 736 14 58

Email:

info@fijiembassy.be

Website:

www.fijiembassy.be

Ambassadeur:

Mr Peceli Vuniwaga Vocea

Openingstijden:

De Ambassade van Fiji in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Fiji belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Fiji Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Peceli Vuniwaga Vocea - Ambassadeur van Fiji in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 736 90 50 of email info@fijiembassy.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Fiji ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Fiji in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Fiji Consulaten in België

Ver verwijderd van de Fiji Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Fiji Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Fiji consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Fiji in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Fiji Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Fiji ambassade.

Reisverzekering voor België en Fiji - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Fiji. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Fiji.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Fiji kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Fiji in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Fiji te bezoeken evenals aan Fiji burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Fiji Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Fiji visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Fiji nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Fiji Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 736 90 50 of per email info@fijiembassy.be