Samoa Flag

De Samoa Ambassade in Brussel

België Flag

Samoa Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Samoa Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Samoa diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Samoa in België.

Adres:

De Samoa Ambassade in België
Samoan Embassy in Brussels, Belgium Zoomlaan 20 1000 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 660 84 54

Faxnummer:

(+32) 2 675 03 36

Email:

samoaembassy@skynet.be

Website:

Ambassadeur:

Mr Paolelei Luteru

Openingstijden:

De Ambassade van Samoa in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Samoa belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Samoa Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Paolelei Luteru - Ambassadeur van Samoa in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 660 84 54 of email samoaembassy@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Samoa ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Samoa in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Samoa Consulaten in België

Ver verwijderd van de Samoa Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Samoa Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Samoa consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Samoa in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Samoa Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Samoa ambassade.

Reisverzekering voor België en Samoa - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Samoa. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Samoa.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Samoa kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Samoa in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Samoa te bezoeken evenals aan Samoa burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Samoa Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Samoa visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Samoa nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Samoa Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 660 84 54 of per email samoaembassy@skynet.be