San Marino Flag

De San Marino Ambassade in Brussel

België Flag

San Marino Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de San Marino Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige San Marino diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van San Marino in België.

Adres:

De San Marino Ambassade in België
San Marinese Embassy in Brussels, Belgium F. D. Rooseveltlaan 62 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 644 22 24

Faxnummer:

(+32) 2 644 20 57

Email:

ambrsm.bxl@scarlet.be

Website:

www.esteri.sm

Ambassadeur:

Ambassador

Openingstijden:

Please visit official website

De Ambassade van San Marino in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de San Marino belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De San Marino Ambassade in Brussel staat onder leiding van Ambassadeur van San Marino in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 644 22 24 of email ambrsm.bxl@scarlet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel San Marino ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van San Marino in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

San Marino Consulaten in België

Ver verwijderd van de San Marino Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de San Marino Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde San Marino consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van San Marino in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van San Marino in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en San Marino- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar San Marino. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in San Marino.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of San Marino kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van San Marino in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om San Marino te bezoeken evenals aan San Marino burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de San Marino Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van San Marino visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, San Marino nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de San Marino Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 644 22 24 of per email ambrsm.bxl@scarlet.be