Andorra Flag

De Andorrese Ambassade in Brussel

België Flag

Andorrese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Andorrese Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Andorrese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Andorra in België.

Adres:

De Andorrese Ambassade in België
Andorran Embassy in Brussels, Belgium Bergstraat 10 1000 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 513 28 06

Faxnummer:

(+32) 2 513 07 41

Email:

ambassade@andorra.be

Website:

www.andorra.be

Ambassadeur:

Eva Descarrega Garcia

Openingstijden:

De Ambassade van Andorra in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Andorrese belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Andorrese Ambassade in Brussel staat onder leiding van Eva Descarrega Garcia - Ambassadeur van Andorra in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 513 28 06 of email ambassade@andorra.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Andorrese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Andorra in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Andorrese Consulaten in België

Ver verwijderd van de Andorrese Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Andorrese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Andorrese consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Andorra in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Andorrese Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Andorrese ambassade.

Reisverzekering voor België en Andorra - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Andorra. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Andorra.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Andorra kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Andorra in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Andorra te bezoeken evenals aan Andorrese burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Andorrese Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Andorrese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Andorrese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Andorrese Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 513 28 06 of per email ambassade@andorra.be