Guyana Flag

De Gyanese Ambassade in Brussel

België Flag

Gyanese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Gyanese Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Gyanese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Guyana in België.

Adres:

De Gyanese Ambassade in België
Embassy of Guyana in Brussels, Belgium - Boulevard Brand Whitlock 114 - 1200 Woluwe-Saint-Lambert - Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 675 62 16

Faxnummer:

_

Email:

info@embassyofguyana.be / consular@embassyofguyana.be

Website:

www.embassyofguyana.be

Ambassadeur:

Ambassador

Openingstijden:

Please visit official website

De Ambassade van Guyana in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Gyanese belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Gyanese Ambassade in Brussel staat onder leiding van Ambassadeur van Guyana in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 675 62 16 of email info@embassyofguyana.be / consular@embassyofguyana.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Gyanese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Guyana in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Gyanese Consulaten in België

Ver verwijderd van de Gyanese Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Gyanese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Gyanese consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Guyana in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Guyana in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Guyana- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guyana. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guyana.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Guyana kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Guyana in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Guyana te bezoeken evenals aan Gyanese burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Gyanese Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Gyanese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Gyanese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Gyanese Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 675 62 16 of per email info@embassyofguyana.be / consular@embassyofguyana.be