Singapore Flag

De Singapore Ambassade in Brussel

België Flag

Singapore Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Singapore Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Singapore diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Singapore in België.

Adres:

De Singapore Ambassade in België
Singaporean Embassy in Brussels, Belgium F. D. Rooseveltlaan 85 1000 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 6602979

Faxnummer:

(+32) 2 6635850

Email:

consvc@sgmfa.gov.sg

Website:

www.mfa.gov.sg/brussels

Ambassadeur:

LIM Hong Huai

Openingstijden:

Please visit official website

De Ambassade van Singapore in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Singapore belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Singapore Ambassade in Brussel staat onder leiding van LIM Hong Huai - Ambassadeur van Singapore in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 6602979 of email consvc@sgmfa.gov.sg

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Singapore ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Singapore in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Singapore Consulaten in België

Ver verwijderd van de Singapore Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Singapore Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Singapore consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Singapore in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Singapore in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Singapore- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Singapore. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Singapore.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Singapore kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Singapore in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Singapore te bezoeken evenals aan Singapore burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Singapore Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Singapore visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Singapore nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Singapore Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 6602979 of per email consvc@sgmfa.gov.sg