Tanzania Flag

De Tanzaniaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Tanzaniaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Tanzaniaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Tanzaniaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Tanzania in België.

Adres:

De Tanzaniaanse Ambassade in België
Tanzanian Embassy in Brussels, Belgium F. D. Rooseveltlaan 72 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 640 65 00

Faxnummer:

(+32) 2 646 80 26

Email:

tanzania@skynet.be

Website:

www.tanzaniaembassy.be

Ambassadeur:

Mr Diodorus B. Kamala

Openingstijden:

De Ambassade van Tanzania in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tanzaniaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Tanzaniaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Diodorus B. Kamala - Ambassadeur van Tanzania in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 640 65 00 of email tanzania@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Tanzaniaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Tanzania in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Tanzaniaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Tanzaniaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Tanzaniaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Tanzaniaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Tanzania in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Tanzaniaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Tanzaniaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Tanzania - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tanzania. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tanzania.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Tanzania kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Tanzania in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Tanzania te bezoeken evenals aan Tanzaniaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Tanzaniaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Tanzaniaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Tanzaniaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Tanzaniaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 640 65 00 of per email tanzania@skynet.be