Belize Flag

De Belizeaans Ambassade in Brussel

België Flag

Belizeaans Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Belizeaans Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Belizeaans diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Belize in België.

Adres:

De Belizeaans Ambassade in België
Belize Embassy in Brussels, Belgium - Brand Withlocklaan 87/93 - 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 7326204

Faxnummer:

Email:

embelize@skynet.be

Website:

www.embassyofbelizebelgium.mfa.gov.bz

Ambassadeur:

Ambassador

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Belize in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belizeaans belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Belizeaans Ambassade in Brussel staat onder leiding van Ambassadeur van Belize in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 7326204 of email embelize@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Belizeaans ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Belize in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Belizeaans Consulaten in België

Ver verwijderd van de Belizeaans Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Belizeaans Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Belizeaans consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Belize in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Belize in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Belize- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Belize. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Belize.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Belize kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Belize in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Belize te bezoeken evenals aan Belizeaans burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Belizeaans Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Belizeaans visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Belizeaans nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Belizeaans Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 7326204 of per email embelize@skynet.be