Burkina Faso Flag

De Burkina Faso Ambassade in Brussel

België Flag

Burkina Faso Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Burkina Faso Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Burkina Faso diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Burkina Faso in België.

Adres:

De Burkina Faso Ambassade in België
Burkina Faso Embassy in Brussels, Belgium G. van Arezzoplein 16 1180 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 345 99 12

Faxnummer:

(+32) 2 345 06 12

Email:

Website:

www.ambassadeduburkina.be

Ambassadeur:

Mr Assomption Frederic Korsaga

Openingstijden:

De Ambassade van Burkina Faso in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Burkina Faso belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Burkina Faso Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Assomption Frederic Korsaga - Ambassadeur van Burkina Faso in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 345 99 12 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Burkina Faso ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Burkina Faso in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Burkina Faso Consulaten in België

Ver verwijderd van de Burkina Faso Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Burkina Faso Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Burkina Faso consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Burkina Faso in België op een rijtje gezet: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Burkina Faso Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Burkina Faso ambassade.

Reisverzekering voor België en Burkina Faso - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Burkina Faso. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Burkina Faso.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Burkina Faso kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Burkina Faso in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Burkina Faso te bezoeken evenals aan Burkina Faso burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Burkina Faso Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Burkina Faso visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Burkina Faso nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Burkina Faso Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 345 99 12 of per email