Chili

Consulaat van Chili in Luik

BelgiŽ

Chileense Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Chili in Luik. Het consulaat is niet de enige Chileense diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Chileense ambassade en elk ander consulaat van Chili in BelgiŽ.

Het Consulaat van Chili in Luik
Chilean Consulate in Liege, Liege Aeroport; SAB S.A., 4460 Grace-Hollogne, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 2348576

Faxnummer:

(+32) 4 2348404

Email:

Website:

Consul:

Luc Partoune - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Chili in Luik is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Chileense belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Chileense Consulaat in Luik staat onder leiding van Luc Partoune - Consul van Chili in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 2348576 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Chili dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 2348576 of email

Chileense Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Chili meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Chileense consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Chili om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Chileense consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen, Kortrijk en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Chili niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Chili in BelgiŽ - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Chili in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Chili in BelgiŽ Ambassade van Chili in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Chileense Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Chileense consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Chili - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Chili. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Chili.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Chili kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.