België

Consulaat van België in Budva

Montenegro

Belgische Diplomatieke Missie in Montenegro. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Budva. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Montenegro. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Montenegro.

Het Consulaat van België in Budva
Belgian Consulate in Budva, Montenegro Lastva Grbaljska 85317 Budva Montenegro

Telefoonnummer:

(+382) 33 426 100

Faxnummer:

(+382) 33 426 101

Email:

consulbel@t-com.me

Website:

Consul:

G. Jean Dumortier - Consul

Openingstijden:

08.30-17.00

Het Consulaat van België in Budva is een bilaterale missie in Montenegro en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Montenegro.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Budva staat onder leiding van G. Jean Dumortier - Consul van België in Montenegro en is bereikbaar per telefoon (+382) 33 426 100 of email consulbel@t-com.me

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+382) 33 426 100 of email consulbel@t-com.me

Belgische Consulaten in Montenegro

Ver verwijderd van het Consulaat in Budva? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Montenegro. Als het Belgische consulaat in Budva ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Montenegro op een rijtje gezet: Budva

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Montenegro - Indien het consulaat in Budva of eventuele andere consulaten van België in Montenegro u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Montenegro

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Budva - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Budva of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Montenegro en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Montenegro of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.