België

Consulaat van België in Yerevan

Armenië

Belgische Diplomatieke Missie in Armenië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Yerevan. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Armenië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Armenië.

Het Consulaat van België in Yerevan
Belgian Honorary Consulate in Yerevan, Armenia - 10, David Anhaght Street, # 2 - Yerevan - Armenia

Telefoonnummer:

(+374) (10) 28 96 86

Faxnummer:

Email:

grigorbadiryan@yahoo.com

Website:

Consul:

Mr Grigor Badiryan - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Yerevan is een bilaterale missie in Armenië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Armenië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Yerevan staat onder leiding van Mr Grigor Badiryan - Honorary Consul van België in Armenië en is bereikbaar per telefoon (+374) (10) 28 96 86 of email grigorbadiryan@yahoo.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+374) (10) 28 96 86 of email grigorbadiryan@yahoo.com

Belgische Consulaten in Armenië

Ver verwijderd van het Consulaat in Yerevan? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Armenië. Als het Belgische consulaat in Yerevan ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Armenië op een rijtje gezet: Yerevan

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Armenië - Indien het consulaat in Yerevan of eventuele andere consulaten van België in Armenië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Armenië

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Yerevan - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Yerevan of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Armenië en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Armenië of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.