België

Consulaat van België in Sarajevo

Bosnië en Herzegovina

Belgische Diplomatieke Missie in Bosnië en Herzegovina. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Sarajevo. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Bosnië en Herzegovina. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Bosnië en Herzegovina.

Het Consulaat van België in Sarajevo
Belgian Representative Office in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina - Grbavicka 4 - 71000 Sarajevo - Bosnia and Herzegovina

Telefoonnummer:

(+387) 33 208 362

Faxnummer:

(+387) 33 208 362

Email:

sarajevo@diplobel.fed.be

Website:

Consul:

Joris Ronse - Representative

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Sarajevo is een bilaterale missie in Bosnië en Herzegovina en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Bosnië en Herzegovina.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Sarajevo staat onder leiding van Joris Ronse - Representative van België in Bosnië en Herzegovina en is bereikbaar per telefoon (+387) 33 208 362 of email sarajevo@diplobel.fed.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+387) 33 208 362 of email sarajevo@diplobel.fed.be

Belgische Consulaten in Bosnië en Herzegovina

Ver verwijderd van het Consulaat in Sarajevo? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Bosnië en Herzegovina. Als het Belgische consulaat in Sarajevo ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Bosnië en Herzegovina op een rijtje gezet: Sarajevo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Bosnië en Herzegovina - Indien het consulaat in Sarajevo of eventuele andere consulaten van België in Bosnië en Herzegovina u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Bosnië en Herzegovina

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Sarajevo - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Sarajevo of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Bosnië en Herzegovina en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bosnië en Herzegovina of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.