België

Consulaat van België in Bandar Seri Begawan

Brunei

Belgische Diplomatieke Missie in Brunei. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Bandar Seri Begawan. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Brunei. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Brunei.

Het Consulaat van België in Bandar Seri Begawan
Belgian Consulate in Bandar Seri Begawan, Brunei No. 6 Simpang 545, Kampong Dato Gandi Jalan Kota Batu P.O. Box no 65 Bandar Seri Begawan 1900 Brunei

Telefoonnummer:

(+673) (2) 78.70.58 / 59

Faxnummer:

(+673) (2) 78.70.94

Email:

Website:

Consul:

Mr David Kenneth Davies - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Bandar Seri Begawan is een bilaterale missie in Brunei en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Brunei.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Bandar Seri Begawan staat onder leiding van Mr David Kenneth Davies - Consul van België in Brunei en is bereikbaar per telefoon (+673) (2) 78.70.58 / 59 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+673) (2) 78.70.58 / 59 of email

Belgische Consulaten in Brunei

Ver verwijderd van het Consulaat in Bandar Seri Begawan? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Brunei. Als het Belgische consulaat in Bandar Seri Begawan ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Brunei op een rijtje gezet: Bandar Seri Begawan

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Brunei - Indien het consulaat in Bandar Seri Begawan of eventuele andere consulaten van België in Brunei u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Brunei

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Bandar Seri Begawan - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bandar Seri Begawan of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Brunei en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Brunei of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.