België

Consulaat van België in Barranquilla

Colombia

Belgische Diplomatieke Missie in Colombia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Barranquilla. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Colombia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Colombia.

Het Consulaat van België in Barranquilla
Belgian Honorary Consulate in Barranquilla, Colombia - Calle 77B, 57-141, Officina 812 - Centro Empresarial las Americas - Apartado aereo 2014 - Barranquilla - Colombia

Telefoonnummer:

(+57) (5) 360 26 66

Faxnummer:

(+57) (5) 360 51 11

Email:

juanrulseco@epm.net.co

Website:

diplomatie.belgium.be/colombia

Consul:

Mr Juan Manuel Ruiseco Gutierrez - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Barranquilla is een bilaterale missie in Colombia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Colombia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Barranquilla staat onder leiding van Mr Juan Manuel Ruiseco Gutierrez - Honorary Consul van België in Colombia en is bereikbaar per telefoon (+57) (5) 360 26 66 of email juanrulseco@epm.net.co

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+57) (5) 360 26 66 of email juanrulseco@epm.net.co

Belgische Consulaten in Colombia

Ver verwijderd van het Consulaat in Barranquilla? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Colombia. Als het Belgische consulaat in Barranquilla ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Colombia op een rijtje gezet: Barranquilla, Bucaramanga, Cali, Cartagena en Medellin

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Colombia - Indien het consulaat in Barranquilla of eventuele andere consulaten van België in Colombia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Colombia Ambassade van België in Bogota

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Barranquilla - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Barranquilla of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Colombia en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Colombia of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.