België

Consulaat van België in Pointe Noire

Congo (Republiek)

Belgische Diplomatieke Missie in Congo (Republiek). Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Pointe Noire. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Congo (Republiek). Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Congo (Republiek).

Het Consulaat van België in Pointe Noire
Belgian Consulate in Pointe-Noire, Congo (Republic) Route de lAeroport (Km 4) B.P. 220 Pointe-Noire Congo (Republic)

Telefoonnummer:

(+242) 05 524 63 24

Faxnummer:

Email:

consubel.pnr@gmail.com

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Pointe Noire is een bilaterale missie in Congo (Republiek) en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Congo (Republiek).

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Pointe Noire staat onder leiding van - Consul van België in Congo (Republiek) en is bereikbaar per telefoon (+242) 05 524 63 24 of email consubel.pnr@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+242) 05 524 63 24 of email consubel.pnr@gmail.com

Belgische Consulaten in Congo (Republiek)

Ver verwijderd van het Consulaat in Pointe Noire? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Congo (Republiek). Als het Belgische consulaat in Pointe Noire ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Congo (Republiek) op een rijtje gezet: Pointe Noire

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Congo (Republiek) - Indien het consulaat in Pointe Noire of eventuele andere consulaten van België in Congo (Republiek) u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Congo (Republiek) Ambassade van België in Brazzaville

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Pointe Noire - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Pointe Noire of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Congo (Republiek) en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Congo (Republiek) of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.