België

Consulaat van België in Kingston

Jamaica

Belgische Diplomatieke Missie in Jamaica. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Kingston. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Jamaica. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Jamaica.

Het Consulaat van België in Kingston
"Consular Department" of the Belgian Embassy in Kingston, Jamaica - 6 St Lucia Avenue - 5 Kingston - Jamaica

Telefoonnummer:

(+1 876) 754 79 03 & (+1 876) 906 77 91

Faxnummer:

(+1 876) 906 59 43

Email:

kingston@diplobel.fed.be

Website:

jamaica.diplomatie.belgium.be

Consul:

Consul General

Openingstijden:

Mon-Fri: 08.30-14.30

Het Consulaat van België in Kingston is een bilaterale missie in Jamaica en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Jamaica.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Kingston staat onder leiding van Consul General van België in Jamaica en is bereikbaar per telefoon (+1 876) 754 79 03 & (+1 876) 906 77 91 of email kingston@diplobel.fed.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 876) 754 79 03 & (+1 876) 906 77 91 of email kingston@diplobel.fed.be

Belgische Consulaten in Jamaica

Ver verwijderd van het Consulaat in Kingston? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Jamaica. Als het Belgische consulaat in Kingston ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Jamaica op een rijtje gezet: Kingston

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Jamaica - Indien het consulaat in Kingston of eventuele andere consulaten van België in Jamaica u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Jamaica

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Kingston - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Kingston of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Jamaica en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Jamaica of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.