België

Consulaat van België in Managua

Nicaragua

Belgische Diplomatieke Missie in Nicaragua. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Managua. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Nicaragua. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Nicaragua.

Het Consulaat van België in Managua
Belgian Honorary Consulate in Managua, Nicaragua - De la CST (Central Sandinista de Trabajadores) - 1 cuadra sur, 20 varas oeste - Calle 27 de Mayo - Apartado Postal 3397 - Managua - Nicaragua

Telefoonnummer:

(+505) 222 232 02

Faxnummer:

(+505) 222 246 60

Email:

consulbelgicanic@gmail.com

Website:

Consul:

Enrico Targa Sasso - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday: 8.00-12.00 & 14.30-16.30

Het Consulaat van België in Managua is een bilaterale missie in Nicaragua en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Nicaragua.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Managua staat onder leiding van Enrico Targa Sasso - Honorary Consul van België in Nicaragua en is bereikbaar per telefoon (+505) 222 232 02 of email consulbelgicanic@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+505) 222 232 02 of email consulbelgicanic@gmail.com

Belgische Consulaten in Nicaragua

Ver verwijderd van het Consulaat in Managua? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Nicaragua. Als het Belgische consulaat in Managua ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Nicaragua op een rijtje gezet: Managua

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Nicaragua - Indien het consulaat in Managua of eventuele andere consulaten van België in Nicaragua u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Nicaragua

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Managua - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Managua of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Nicaragua en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nicaragua of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.