België

Consulaat van België in Panama Stad

Panama

Belgische Diplomatieke Missie in Panama. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Panama Stad. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Panama. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Panama.

Het Consulaat van België in Panama Stad
Belgian Consulate in Panama City, Panama Avenida Domingo Diaz (via Tocumen) y Calle XIII Juegos Apartado Postal 86-0066 Zona USMA Panama City Panama

Telefoonnummer:

(+507) 217.32.77

Faxnummer:

(+507) 217.32.66

Email:

cocige@grupoescope.com

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Panama Stad is een bilaterale missie in Panama en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Panama.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Panama Stad staat onder leiding van - Consul van België in Panama en is bereikbaar per telefoon (+507) 217.32.77 of email cocige@grupoescope.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+507) 217.32.77 of email cocige@grupoescope.com

Belgische Consulaten in Panama

Ver verwijderd van het Consulaat in Panama Stad? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Panama. Als het Belgische consulaat in Panama Stad ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Panama op een rijtje gezet: Panama Stad

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Panama - Indien het consulaat in Panama Stad of eventuele andere consulaten van België in Panama u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Panama

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Panama Stad - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Panama Stad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Panama en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Panama of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.