België

Consulaat van België in NDjamena

Tsjaad

Belgische Diplomatieke Missie in Tsjaad. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in NDjamena. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Tsjaad. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Tsjaad.

Het Consulaat van België in NDjamena
Belgian Honorary Consulate in NDjamena, Chad - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

Website:

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van België in NDjamena is een bilaterale missie in Tsjaad en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Tsjaad.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in NDjamena staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van België in Tsjaad en is bereikbaar per telefoon of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon of email

Belgische Consulaten in Tsjaad

Ver verwijderd van het Consulaat in NDjamena? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Tsjaad. Als het Belgische consulaat in NDjamena ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Tsjaad op een rijtje gezet: NDjamena

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Tsjaad - Indien het consulaat in NDjamena of eventuele andere consulaten van België in Tsjaad u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Tsjaad

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in NDjamena - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in NDjamena of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Tsjaad en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Tsjaad of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.