Consulaat van in


Diplomatieke Missie in . Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van in . Het consulaat is niet de enige diplomatieke missie in . Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de ambassade en elk ander consulaat van in .

Het Consulaat van in

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

Website:

Consul:

Openingstijden:

Het Consulaat van in is een bilaterale missie in en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de belangen in .

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Consulaat in staat onder leiding van van in en is bereikbaar per telefoon of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon of email

Consulaten in

Ver verwijderd van het Consulaat in ? - Het kan zijn dat meerdere consulaten heeft in . Als het consulaat in ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten in op een rijtje gezet: (if there are no cities mentioned here that means that does not have any consulates located in ).

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van in - Indien het consulaat in of eventuele andere consulaten van in u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van in

Deze website is niet de officiële website van het Consulaat van in - . Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor en - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar . U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in .

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor of kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.