Slowakije

Consulaat van Slowakije in La Paz

Bolivia

Slowaakse Diplomatieke Missie in Bolivia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Slowakije in La Paz. Het consulaat is niet de enige Slowaakse diplomatieke missie in Bolivia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Slowaakse ambassade en elk ander consulaat van Slowakije in Bolivia.

Het Consulaat van Slowakije in La Paz
Slovakian Honorary Consulate in La Paz, Bolivia - Calle 21. No. 8350 - Edificio Monroy Velez - Calacoto piso 9 of. 3 - Casilla 3-34933 - La Paz - Bolivia

Telefoonnummer:

(+591) 2 279 0797

Faxnummer:

Email:

veraruizhg@gmail.com

Website:

Ambassadeur:

Hernan Guido Vera Ruiz - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Slowakije in La Paz is een bilaterale missie in Bolivia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Slowaakse belangen in Bolivia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Slowaakse Consulaat in La Paz staat onder leiding van Hernan Guido Vera Ruiz - Honorary Consul van Slowakije in Bolivia en is bereikbaar per telefoon (+591) 2 279 0797 of email veraruizhg@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Slowakije dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+591) 2 279 0797 of email veraruizhg@gmail.com

Slowaakse Consulaten in Bolivia

Ver verwijderd van het Consulaat in La Paz? - Het kan zijn dat Slowakije meerdere consulaten heeft in Bolivia. Als het Slowaakse consulaat in La Paz ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Slowakije om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Slowaakse consulaten in Bolivia op een rijtje gezet: La Paz

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Slowakije niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Slowakije in Bolivia - Indien het consulaat in La Paz of eventuele andere consulaten van Slowakije in Bolivia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Slowakije in Bolivia

Zoek een hotel in de buurt van het Slowaakse Consulaat in La Paz - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in La Paz of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Slowaakse consulaat.

Reisverzekering voor Bolivia en Slowakije - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Slowakije. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Slowakije.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bolivia of Slowakije kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.