de Filippijnen Flag

De Filippijnse Ambassade in Brussel

België Flag

Filippijnse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Filippijnse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Filippijnse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van de Filippijnen in België.

Adres:

De Filippijnse Ambassade in België
Philippine Embassy in Brussels, Belgium Moliorelaan 297 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 340 33 77 (+32) 2 340 33 78

Faxnummer:

(+32) 2 345 64 25

Email:

consular.brusselspe@gmail.com

Website:

brusselspe.dfa.gov.ph

Ambassadeur:

LEDDA Jaime Victor

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van de Filippijnen in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Filippijnse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Filippijnse Ambassade in Brussel staat onder leiding van LEDDA Jaime Victor - Ambassadeur van de Filippijnen in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 340 33 77 (+32) 2 340 33 78 of email consular.brusselspe@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Filippijnse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van de Filippijnen in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Filippijnse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Filippijnse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Filippijnse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Filippijnse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van de Filippijnen in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Gent

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van de Filippijnen in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en de Filippijnen- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar de Filippijnen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in de Filippijnen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of de Filippijnen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van de Filippijnen in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om de Filippijnen te bezoeken evenals aan Filippijnse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Filippijnse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Filippijnse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Filippijnse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Filippijnse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 340 33 77 (+32) 2 340 33 78 of per email consular.brusselspe@gmail.com