de Filippijnen

Consulaat van de Filippijnen in Antwerpen

België

Filippijnse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van de Filippijnen in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Filippijnse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Filippijnse ambassade en elk ander consulaat van de Filippijnen in België.

Het Consulaat van de Filippijnen in Antwerpen
Philippine Honorary Consulate in Antwerp, Belgium - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+32) (0) 2 340 33 73 (Embassy in Brussels)

Faxnummer:

Email:

consular.brusselspe@gmail.com

Website:

brusselspe.dfa.gov.ph

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van de Filippijnen in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Filippijnse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Filippijnse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van de Filippijnen in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (0) 2 340 33 73 (Embassy in Brussels) of email consular.brusselspe@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van de Filippijnen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (0) 2 340 33 73 (Embassy in Brussels) of email consular.brusselspe@gmail.com

Filippijnse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat de Filippijnen meerdere consulaten heeft in België. Als het Filippijnse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van de Filippijnen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Filippijnse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Gent

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van de Filippijnen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van de Filippijnen in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van de Filippijnen in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van de Filippijnen in België Ambassade van de Filippijnen in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Filippijnse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Filippijnse consulaat.

Reisverzekering voor België en de Filippijnen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar de Filippijnen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in de Filippijnen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of de Filippijnen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.