Ecuador Flag

De Ecuadoriaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Ecuadoriaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Ecuadoriaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Ecuadoriaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Ecuador in België.

Adres:

De Ecuadoriaanse Ambassade in België
Ecuadorian Embassy in Brussels, Belgium - Av. Louise 363 - 9th floor - 1050 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 649 9545 & (+32) 2 648 5734

Faxnummer:

Email:

consulado.ecuador@skynet.be

Website:

bruselas.consulado.gob.ec

Ambassadeur:

Isabel Del Rocio Albornoz Garzon - Charge d'Affaires a.i.

Openingstijden:

De Ambassade van Ecuador in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ecuadoriaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Ecuadoriaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Isabel Del Rocio Albornoz Garzon - Charge d'Affaires a.i. van Ecuador in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 649 9545 & (+32) 2 648 5734 of email consulado.ecuador@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Ecuadoriaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Ecuador in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Ecuadoriaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Ecuadoriaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Ecuadoriaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Ecuadoriaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Ecuador in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Brussel

Zoek een hotel in de buurt van de Ecuadoriaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Ecuadoriaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Ecuador - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Ecuador. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Ecuador.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Ecuador kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Ecuador in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Ecuador te bezoeken evenals aan Ecuadoriaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Ecuadoriaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Ecuadoriaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Ecuadoriaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ecuadoriaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 649 9545 & (+32) 2 648 5734 of per email consulado.ecuador@skynet.be