Ecuador

Consulaat van Ecuador in Brussel

België

Ecuadoriaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Ecuador in Brussel. Het consulaat is niet de enige Ecuadoriaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Ecuadoriaanse ambassade en elk ander consulaat van Ecuador in België.

Het Consulaat van Ecuador in Brussel
Ecuadorian Consulate General in Brussels, Belgium - Av. Louise 363 - 9th fl. - 1050 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 644 3258 & (+32) 9 8691 9135

Faxnummer:

Email:

cecubruselas@cancilleria.gob.ec

Website:

bruselas.consulado.gob.ec

Consul:

Deborah Salgado Campana - Consul General

Openingstijden:

Please visit official website

Het Consulaat van Ecuador in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ecuadoriaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Ecuadoriaanse Consulaat in Brussel staat onder leiding van Deborah Salgado Campana - Consul General van Ecuador in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 644 3258 & (+32) 9 8691 9135 of email cecubruselas@cancilleria.gob.ec

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Ecuador dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2 644 3258 & (+32) 9 8691 9135 of email cecubruselas@cancilleria.gob.ec

Ecuadoriaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Ecuador meerdere consulaten heeft in België. Als het Ecuadoriaanse consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Ecuador om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Ecuadoriaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Brussel

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Ecuador niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Ecuador in België - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Ecuador in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Ecuador in België Ambassade van Ecuador in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Ecuadoriaanse Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Ecuadoriaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Ecuador - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Ecuador. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Ecuador.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Ecuador kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.