Pakistan Flag

De Pakistaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Pakistaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Pakistaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Pakistaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Pakistan in België.

Adres:

De Pakistaanse Ambassade in België
Pakistani Embassy in Brussels, Belgium Delleurlaan 57 1170 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 673 80 07

Faxnummer:

(+32) 2 675 83 94

Email:

parepbrussels@skynet.be

Website:

www.embassyofpakistan.be

Ambassadeur:

Mr Munawar Saeed Bhatti

Openingstijden:

De Ambassade van Pakistan in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Pakistaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Pakistaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Munawar Saeed Bhatti - Ambassadeur van Pakistan in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 673 80 07 of email parepbrussels@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Pakistaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Pakistan in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Pakistaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Pakistaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Pakistaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Pakistaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Pakistan in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Gent

Zoek een hotel in de buurt van de Pakistaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Pakistaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Pakistan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Pakistan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Pakistan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Pakistan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Pakistan in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Pakistan te bezoeken evenals aan Pakistaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Pakistaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Pakistaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Pakistaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Pakistaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 673 80 07 of per email parepbrussels@skynet.be