Pakistan

Consulaat van Pakistan in Gent

België

Pakistaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Pakistan in Gent. Het consulaat is niet de enige Pakistaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Pakistaanse ambassade en elk ander consulaat van Pakistan in België.

Het Consulaat van Pakistan in Gent
Pakistani Honorary Consulate in Gent, Belgium - Kijkuitstraat 1 - Nazareth 9810 - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 09 385 42 13

Faxnummer:

Email:

karin.zoeter@hotmail.com

Website:

Consul:

Mrs. Karin Zoeter - Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Pakistan in Gent is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Pakistaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Pakistaanse Consulaat in Gent staat onder leiding van Mrs. Karin Zoeter - Honorary Consul van Pakistan in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 09 385 42 13 of email karin.zoeter@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Pakistan dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 09 385 42 13 of email karin.zoeter@hotmail.com

Pakistaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Gent? - Het kan zijn dat Pakistan meerdere consulaten heeft in België. Als het Pakistaanse consulaat in Gent ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Pakistan om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Pakistaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Gent

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Pakistan niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Pakistan in België - Indien het consulaat in Gent of eventuele andere consulaten van Pakistan in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Pakistan in België Ambassade van Pakistan in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Pakistaanse Consulaat in Gent - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gent of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Pakistaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Pakistan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Pakistan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Pakistan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Pakistan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.