Cambodja Flag

De Cambodjaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Cambodjaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Cambodjaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Cambodjaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Cambodja in België.

Adres:

De Cambodjaanse Ambassade in België
Cambodian Embassy in Brussels, Belgium Tervurenlaan 264 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 772 03 72

Faxnummer:

(+32) 2 772 03 76 (+32) 2 772 89 99

Email:

amcambel@skynet.be

Website:

Ambassadeur:

Mr Saem Hem

Openingstijden:

De Ambassade van Cambodja in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Cambodjaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Cambodjaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Saem Hem - Ambassadeur van Cambodja in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 772 03 72 of email amcambel@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Cambodjaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Cambodja in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Cambodjaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Cambodjaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Cambodjaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Cambodjaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Cambodja in België op een rijtje gezet: Oostende

Zoek een hotel in de buurt van de Cambodjaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Cambodjaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Cambodja - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Cambodja. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Cambodja.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Cambodja kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Cambodja in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Cambodja te bezoeken evenals aan Cambodjaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Cambodjaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Cambodjaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Cambodjaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Cambodjaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 772 03 72 of per email amcambel@skynet.be