Cambodja

Consulaat van Cambodja in Oostende

België

Cambodjaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Cambodja in Oostende. Het consulaat is niet de enige Cambodjaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Cambodjaanse ambassade en elk ander consulaat van Cambodja in België.

Het Consulaat van Cambodja in Oostende
Cambodian Honorary Consulate General in Ostende, Belgium - Duinestraat 199 - 8450 Bredene - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 59 33 02 58

Faxnummer:

(+32) 59 33 04 83

Email:

camhc.brd@mfa.gov.kh

Website:

Consul:

Mr Chay - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Cambodja in Oostende is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Cambodjaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Cambodjaanse Consulaat in Oostende staat onder leiding van Mr Chay - Honorary Consul van Cambodja in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 59 33 02 58 of email camhc.brd@mfa.gov.kh

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Cambodja dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 59 33 02 58 of email camhc.brd@mfa.gov.kh

Cambodjaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Oostende? - Het kan zijn dat Cambodja meerdere consulaten heeft in België. Als het Cambodjaanse consulaat in Oostende ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Cambodja om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Cambodjaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Oostende

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Cambodja niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Cambodja in België - Indien het consulaat in Oostende of eventuele andere consulaten van Cambodja in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Cambodja in België Ambassade van Cambodja in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Cambodjaanse Consulaat in Oostende - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Oostende of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Cambodjaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Cambodja - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Cambodja. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Cambodja.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Cambodja kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.