ServiŽ Flag

De Servische Ambassade in Brussel

BelgiŽ Flag

Servische Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Servische Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Servische diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van ServiŽ in BelgiŽ.

Adres:

De Servische Ambassade in BelgiŽ
Serbian Embassy in Brussels, Belgium - Emile Demotlaan 11 - 1000 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 647 26 52

Faxnummer:

(+32) 2 647 29 41

Email:

embassy.brussels@mfa.rs

Website:

www.brussels.mfa.gov.rs

Ambassadeur:

Vesna Arsic

Openingstijden:

De Ambassade van ServiŽ in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Servische belangen in BelgiŽ.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Servische Ambassade in Brussel staat onder leiding van Vesna Arsic - Ambassadeur van ServiŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 647 26 52 of email embassy.brussels@mfa.rs

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Servische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van ServiŽ in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Servische Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van de Servische Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Servische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Servische consulaat in BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van ServiŽ in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen

Zoek een hotel in de buurt van de Servische Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Servische ambassade.

Reisverzekering voor BelgiŽ en ServiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar ServiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in ServiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of ServiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van ServiŽ in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BelgiŽ die van plan zijn om ServiŽ te bezoeken evenals aan Servische burgers die in BelgiŽ wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Servische Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Servische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Servische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Servische Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 647 26 52 of per email embassy.brussels@mfa.rs