Servië

Consulaat van Servië in Antwerpen

België

Servische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Servië in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Servische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Servische ambassade en elk ander consulaat van Servië in België.

Het Consulaat van Servië in Antwerpen
Serbian Consulate in Antwerp Statielei 5 Mortsel 2640 Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3 449 44 26

Faxnummer:

Email:

davidovic.aleksandar@gmail.com

Website:

Consul:

Mr Aleksandar Davidovic - Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Servië in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Servische belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Servische Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr Aleksandar Davidovic - Honorary Consul van Servië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 3 449 44 26 of email davidovic.aleksandar@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Servië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3 449 44 26 of email davidovic.aleksandar@gmail.com

Servische Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Servië meerdere consulaten heeft in België. Als het Servische consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Servië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Servische consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Servië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Servië in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Servië in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Servië in België Ambassade van Servië in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Servische Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Servische consulaat.

Reisverzekering voor België en Servië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Servië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Servië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Servië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.