Thailand Flag

De Thaise Ambassade in Brussel

België Flag

Thaise Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Thaise Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Thaise diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Thailand in België.

Adres:

De Thaise Ambassade in België
Thai Embassy in Brussels, Belgium Waterloosesteenweg 876 1000 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 640 68 10

Faxnummer:

(+32) 2 648 30 66

Email:

consular.brs@mfa.go.th

Website:

brussels.thaiembassy.org

Ambassadeur:

PATARACHOKE Kanchana

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Thailand in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Thaise belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Thaise Ambassade in Brussel staat onder leiding van PATARACHOKE Kanchana - Ambassadeur van Thailand in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 640 68 10 of email consular.brs@mfa.go.th

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Thaise ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Thailand in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Thaise Consulaten in België

Ver verwijderd van de Thaise Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Thaise Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Thaise consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Thailand in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Luik

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Thailand in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Thailand- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Thailand. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Thailand.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Thailand kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Thailand in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Thailand te bezoeken evenals aan Thaise burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Thaise Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Thaise visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Thaise nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Thaise Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 640 68 10 of per email consular.brs@mfa.go.th