Thailand

Consulaat van Thailand in Luik

België

Thaise Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Thailand in Luik. Het consulaat is niet de enige Thaise diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Thaise ambassade en elk ander consulaat van Thailand in België.

Het Consulaat van Thailand in Luik
Thai Consulate in Liege, Belgium, Rue Cote d-Or 274, Liege 4000, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 254 48 60

Faxnummer:

(+32) 4 254 24 15

Email:

didier.rolin@afcompressors.com

Website:

Consul:

Didier Rolin Jacquemyns - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Thailand in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Thaise belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Thaise Consulaat in Luik staat onder leiding van Didier Rolin Jacquemyns - Consul van Thailand in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 254 48 60 of email didier.rolin@afcompressors.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Thailand dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 254 48 60 of email didier.rolin@afcompressors.com

Thaise Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Thailand meerdere consulaten heeft in België. Als het Thaise consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Thailand om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Thaise consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Thailand niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Thailand in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Thailand in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Thailand in België Ambassade van Thailand in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Thaise Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Thaise consulaat.

Reisverzekering voor België en Thailand - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Thailand. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Thailand.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Thailand kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.