Benin Flag

De Benin Ambassade in Brussel

België Flag

Benin Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Benin Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Benin diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Benin in België.

Adres:

De Benin Ambassade in België
Benin Embassy in Brussels, Belgium Avenue de lObservatoire o5 1180 Bruxelles Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2.375.06.74

Faxnummer:

(+32) 2.375.83.26

Email:

ambabenin_benelux@yahoo.fr

Website:

www.ambassade-benin.be

Ambassadeur:

Mr Charles Borromoe Todjinou

Openingstijden:

De Ambassade van Benin in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Benin belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Benin Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Charles Borromoe Todjinou - Ambassadeur van Benin in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2.375.06.74 of email ambabenin_benelux@yahoo.fr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Benin ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Benin in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Benin Consulaten in België

Ver verwijderd van de Benin Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Benin Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Benin consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Benin in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Luik

Zoek een hotel in de buurt van de Benin Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Benin ambassade.

Reisverzekering voor België en Benin - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Benin. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Benin.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Benin kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Benin in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Benin te bezoeken evenals aan Benin burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Benin Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Benin visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Benin nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Benin Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2.375.06.74 of per email ambabenin_benelux@yahoo.fr