Benin

Consulaat van Benin in Antwerpen

België

Benin Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Benin in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Benin diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Benin ambassade en elk ander consulaat van Benin in België.

Het Consulaat van Benin in Antwerpen
Benin Consulate in Antwerp, Belgium Lage Kaart 39 2930 Brasschaat Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3 653 58 50

Faxnummer:

(+32) 3 636 36 75

Email:

consulatbenin@hotmail.com

Website:

Consul:

Mr Walter Van Mulders - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Benin in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Benin belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Benin Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr Walter Van Mulders - Consul van Benin in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 3 653 58 50 of email consulatbenin@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Benin dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3 653 58 50 of email consulatbenin@hotmail.com

Benin Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Benin meerdere consulaten heeft in België. Als het Benin consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Benin om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Benin consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Benin niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Benin in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Benin in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Benin in België Ambassade van Benin in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Benin Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Benin consulaat.

Reisverzekering voor België en Benin - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Benin. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Benin.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Benin kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.