Ivoorkust Flag

De Ivoorkust Ambassade in Brussel

BelgiŽ Flag

Ivoorkust Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Ivoorkust Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Ivoorkust diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Ivoorkust in BelgiŽ.

Adres:

De Ivoorkust Ambassade in BelgiŽ
Ivorian Embassy in Brussels, Belgium F.D. Rooseveltlaan 234 1050 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 661 34 50 (+32) 2 672 23 57

Faxnummer:

(+32) 2 672 04 91

Email:

mailbox@ambacibnl.be

Website:

www.ambacibnl.be

Ambassadeur:

Mr Jean Gabriel Vincent Akoo De Messe Zins

Openingstijden:

De Ambassade van Ivoorkust in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ivoorkust belangen in BelgiŽ.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Ivoorkust Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Jean Gabriel Vincent Akoo De Messe Zins - Ambassadeur van Ivoorkust in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 661 34 50 (+32) 2 672 23 57 of email mailbox@ambacibnl.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Ivoorkust ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van Ivoorkust in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Ivoorkust Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van de Ivoorkust Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Ivoorkust Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Ivoorkust consulaat in BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Ivoorkust in BelgiŽ op een rijtje gezet: Luik

Zoek een hotel in de buurt van de Ivoorkust Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Ivoorkust ambassade.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Ivoorkust - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Ivoorkust. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Ivoorkust.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Ivoorkust kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Ivoorkust in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BelgiŽ die van plan zijn om Ivoorkust te bezoeken evenals aan Ivoorkust burgers die in BelgiŽ wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Ivoorkust Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Ivoorkust visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Ivoorkust nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ivoorkust Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 661 34 50 (+32) 2 672 23 57 of per email mailbox@ambacibnl.be