Ivoorkust

Consulaat van Ivoorkust in Luik

België

Ivoorkust Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Ivoorkust in Luik. Het consulaat is niet de enige Ivoorkust diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Ivoorkust ambassade en elk ander consulaat van Ivoorkust in België.

Het Consulaat van Ivoorkust in Luik
Consulate of Ivory Coast in Liege, Rue Felix Paulsen 15, 4031 Angleur, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 365 39 41

Faxnummer:

(+32) 4 367 24 44

Email:

info@cba-a.be

Website:

Consul:

Jean-Paul Schoenaerts de Wergifosse - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Ivoorkust in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ivoorkust belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Ivoorkust Consulaat in Luik staat onder leiding van Jean-Paul Schoenaerts de Wergifosse - Consul van Ivoorkust in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 365 39 41 of email info@cba-a.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Ivoorkust dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 365 39 41 of email info@cba-a.be

Ivoorkust Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Ivoorkust meerdere consulaten heeft in België. Als het Ivoorkust consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Ivoorkust om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Ivoorkust consulaten in België op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Ivoorkust niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Ivoorkust in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Ivoorkust in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Ivoorkust in België Ambassade van Ivoorkust in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Ivoorkust Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Ivoorkust consulaat.

Reisverzekering voor België en Ivoorkust - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Ivoorkust. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Ivoorkust.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Ivoorkust kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.