Guinea Flag

De Guinea Ambassade in Brussel

België Flag

Guinea Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Guinea Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Guinea diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Guinea in België.

Adres:

De Guinea Ambassade in België
Embassy of Guinea in Brussels, Belgium - 11 Avenue des Scarabees - 1000 Bruxelles - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 771 01 26

Faxnummer:

(+32) 2 762 60 36

Email:

ambaguinee.bruxelles@yahoo.fr

Website:

www.be.ambaguinee.org

Ambassadeur:

Aissatou DOUKOURE

Openingstijden:

Monday-Friday: 09.00-16.00

De Ambassade van Guinea in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Guinea belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Guinea Ambassade in Brussel staat onder leiding van Aissatou DOUKOURE - Ambassadeur van Guinea in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 771 01 26 of email ambaguinee.bruxelles@yahoo.fr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Guinea ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Guinea in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Guinea Consulaten in België

Ver verwijderd van de Guinea Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Guinea Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Guinea consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Guinea in België op een rijtje gezet: Luik

Deze website is niet de officiële website van de Ambassade van Guinea in Brussel - België. Controleer altijd alle gegevens op de officiële website: diplomatie.belgium.be/nl/ambassades-en-consulaten

Reisverzekering voor België en Guinea- Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guinea. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guinea.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Guinea kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Guinea in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Guinea te bezoeken evenals aan Guinea burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Guinea Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Guinea visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Guinea nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Guinea Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 771 01 26 of per email ambaguinee.bruxelles@yahoo.fr