Guinea

Consulaat van Guinea in Luik

België

Guinea Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Guinea in Luik. Het consulaat is niet de enige Guinea diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Guinea ambassade en elk ander consulaat van Guinea in België.

Het Consulaat van Guinea in Luik
Consulate of Guinea in Liege, Rue Canal de Ourthe 8, 4031 Angleur, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 8 733 41 74

Faxnummer:

(+32) 4 367 26 54

Email:

alain.palmans@cile.be

Website:

Consul:

Alain Palmans - Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van Guinea in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Guinea belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Guinea Consulaat in Luik staat onder leiding van Alain Palmans - Consul van Guinea in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 8 733 41 74 of email alain.palmans@cile.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Guinea dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 8 733 41 74 of email alain.palmans@cile.be

Guinea Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Guinea meerdere consulaten heeft in België. Als het Guinea consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Guinea om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Guinea consulaten in België op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Guinea niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Guinea in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Guinea in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Guinea in België Ambassade van Guinea in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Guinea Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Guinea consulaat.

Reisverzekering voor België en Guinea - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guinea. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guinea.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Guinea kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.