Guinee Bissau Flag

De Guinee Bissau Ambassade in Brussel

België Flag

Guinee Bissau Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Guinee Bissau Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Guinee Bissau diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Guinee Bissau in België.

Adres:

De Guinee Bissau Ambassade in België
Guinea-Bissau Embassy in Brussels, Belgium Av. F.D. Roosevelt 70 1050 Bruxelles Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (2) 290 5181

Faxnummer:

(+32) (2) 29 05156

Email:

Website:

Ambassadeur:

Mr Alfredo Cabral Lopes

Openingstijden:

De Ambassade van Guinee Bissau in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Guinee Bissau belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Guinee Bissau Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Alfredo Cabral Lopes - Ambassadeur van Guinee Bissau in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (2) 290 5181 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Guinee Bissau ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Guinee Bissau in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Guinee Bissau Consulaten in België

Ver verwijderd van de Guinee Bissau Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Guinee Bissau Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Guinee Bissau consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Guinee Bissau in België op een rijtje gezet: Nivelles

Zoek een hotel in de buurt van de Guinee Bissau Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Guinee Bissau ambassade.

Reisverzekering voor België en Guinee Bissau - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guinee Bissau. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guinee Bissau.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Guinee Bissau kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Guinee Bissau in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Guinee Bissau te bezoeken evenals aan Guinee Bissau burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Guinee Bissau Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Guinee Bissau visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Guinee Bissau nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Guinee Bissau Ambassade in Brussel via telefoon (+32) (2) 290 5181 of per email