Guinee Bissau

Consulaat van Guinee Bissau in Nivelles

België

Guinee Bissau Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Guinee Bissau in Nivelles. Het consulaat is niet de enige Guinee Bissau diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Guinee Bissau ambassade en elk ander consulaat van Guinee Bissau in België.

Het Consulaat van Guinee Bissau in Nivelles
Guinea-Bissau Consulate in Nivelles, Rue de la Fontaine Michaux 13, 1400 Nivelles, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 67.22.01.15

Faxnummer:

(+32) 67.22.15.15

Email:

edward.ghebreal@guineebissau.be

Website:

Consul:

Edward Ghebreal, Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Guinee Bissau in Nivelles is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Guinee Bissau belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Guinee Bissau Consulaat in Nivelles staat onder leiding van Edward Ghebreal, Consul van Guinee Bissau in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 67.22.01.15 of email edward.ghebreal@guineebissau.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Guinee Bissau dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 67.22.01.15 of email edward.ghebreal@guineebissau.be

Guinee Bissau Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Nivelles? - Het kan zijn dat Guinee Bissau meerdere consulaten heeft in België. Als het Guinee Bissau consulaat in Nivelles ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Guinee Bissau om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Guinee Bissau consulaten in België op een rijtje gezet: Nivelles

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Guinee Bissau niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Guinee Bissau in België - Indien het consulaat in Nivelles of eventuele andere consulaten van Guinee Bissau in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Guinee Bissau in België Ambassade van Guinee Bissau in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Guinee Bissau Consulaat in Nivelles - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Nivelles of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Guinee Bissau consulaat.

Reisverzekering voor België en Guinee Bissau - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guinee Bissau. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guinee Bissau.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Guinee Bissau kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.