Israël Flag

De Israelische Ambassade in Brussel

België Flag

Israelische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Israelische Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Israelische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Israël in België.

Adres:

De Israelische Ambassade in België
Israeli Embassy in Brussels, Belgium Av. de lObservatoire 40 1180 Bruxelles Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2.373.55.00

Faxnummer:

(+32) 2.373.56.17

Email:

Website:

embassies.gov.il/brussels/

Ambassadeur:

Vacant

Openingstijden:

De Ambassade van Israël in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Israelische belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Israelische Ambassade in Brussel staat onder leiding van Vacant - Ambassadeur van Israël in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2.373.55.00 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Israelische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Israël in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Israelische Consulaten in België

Ver verwijderd van de Israelische Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Israelische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Israelische consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Israël in België op een rijtje gezet: Luik

Zoek een hotel in de buurt van de Israelische Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Israelische ambassade.

Reisverzekering voor België en Israël - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Israël. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Israël.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Israël kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Israël in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Israël te bezoeken evenals aan Israelische burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Israelische Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Israelische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Israelische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Israelische Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2.373.55.00 of per email