Israël

Consulaat van Israël in Luik

België

Israelische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Israël in Luik. Het consulaat is niet de enige Israelische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Israelische ambassade en elk ander consulaat van Israël in België.

Het Consulaat van Israël in Luik
Israeli Consulate General in Liege, Belgium Quai Marcellis 6/041 4020 Liege Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 343 36 51

Faxnummer:

(+32) 4 343 84 15

Email:

jacqueslipszyc@hotmail.com

Website:

Consul:

Mr Jacques Lipszyc - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Israël in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Israelische belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Israelische Consulaat in Luik staat onder leiding van Mr Jacques Lipszyc - Consul General van Israël in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 343 36 51 of email jacqueslipszyc@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Israël dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 343 36 51 of email jacqueslipszyc@hotmail.com

Israelische Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Israël meerdere consulaten heeft in België. Als het Israelische consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Israël om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Israelische consulaten in België op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Israël niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Israël in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Israël in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Israël in België Ambassade van Israël in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Israelische Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Israelische consulaat.

Reisverzekering voor België en Israël - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Israël. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Israël.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Israël kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.