Kenia Flag

De Keniaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Keniaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Keniaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Keniaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Kenia in België.

Adres:

De Keniaanse Ambassade in België
Kenyan Embassy in Brussels, Belgium W. Churchilllaan 208 1180 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 340 10 40

Faxnummer:

(+32) 2 340 10 50 (+32) 2 340 10 68

Email:

info@kenyabrussels.com

Website:

www.kenyabrussels.com

Ambassadeur:

Mr Washingon Edwin Anyango Oloo

Openingstijden:

De Ambassade van Kenia in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Keniaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Keniaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Washingon Edwin Anyango Oloo - Ambassadeur van Kenia in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 340 10 40 of email info@kenyabrussels.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Keniaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Kenia in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Keniaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Keniaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Keniaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Keniaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Kenia in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Zoek een hotel in de buurt van de Keniaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Keniaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Kenia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Kenia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Kenia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Kenia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Kenia in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Kenia te bezoeken evenals aan Keniaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Keniaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Keniaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Keniaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Keniaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 340 10 40 of per email info@kenyabrussels.com