Kenia

Consulaat van Kenia in Antwerpen

België

Keniaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Kenia in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Keniaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Keniaanse ambassade en elk ander consulaat van Kenia in België.

Het Consulaat van Kenia in Antwerpen
Kenyan Honorary Consulate in Antwerp, Belgium - Kwikstaartlaan 18 - 2610 Antwerpen - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 475 66 19 81

Faxnummer:

Email:

kenyahonoraryconsul@skynet.be

Website:

www.kenyabrussels.com

Consul:

Daniel Bisschops - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Kenia in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Keniaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Keniaanse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Daniel Bisschops - Honorary Consul van Kenia in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 475 66 19 81 of email kenyahonoraryconsul@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Kenia dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 475 66 19 81 of email kenyahonoraryconsul@skynet.be

Keniaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Kenia meerdere consulaten heeft in België. Als het Keniaanse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Kenia om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Keniaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Kenia niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Kenia in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Kenia in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Kenia in België Ambassade van Kenia in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Keniaanse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Keniaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Kenia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Kenia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Kenia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Kenia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.