Malawi Flag

De Malawische Ambassade in Brussel

BelgiŽ Flag

Malawische Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Malawische Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Malawische diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Malawi in BelgiŽ.

Adres:

De Malawische Ambassade in BelgiŽ
Malawian Embassy in Brussels, Belgium Herrmann-Debrouxlaan 46 1160 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 231 09 80

Faxnummer:

(+32) 2 231 10 66

Email:

embassy.malawi@skynet.be

Website:

Ambassadeur:

Brave Rona Ndisale

Openingstijden:

De Ambassade van Malawi in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Malawische belangen in BelgiŽ.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Malawische Ambassade in Brussel staat onder leiding van Brave Rona Ndisale - Ambassadeur van Malawi in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 231 09 80 of email embassy.malawi@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Malawische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van Malawi in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Malawische Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van de Malawische Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Malawische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Malawische consulaat in BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Malawi in BelgiŽ op een rijtje gezet: Eupen

Zoek een hotel in de buurt van de Malawische Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Malawische ambassade.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Malawi - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Malawi. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Malawi.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Malawi kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Malawi in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BelgiŽ die van plan zijn om Malawi te bezoeken evenals aan Malawische burgers die in BelgiŽ wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Malawische Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Malawische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Malawische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Malawische Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 231 09 80 of per email embassy.malawi@skynet.be