Malawi

Consulaat van Malawi in Eupen

BelgiŽ

Malawische Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Malawi in Eupen. Het consulaat is niet de enige Malawische diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Malawische ambassade en elk ander consulaat van Malawi in BelgiŽ.

Het Consulaat van Malawi in Eupen
Malawi Consulate in Eupen, Belgium, Schulstrasse 13, 4700 Eupen, Belgium

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

d.dank@malawigoodlife.de

Website:

Consul:

Daniel Dank - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van Malawi in Eupen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Malawische belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Malawische Consulaat in Eupen staat onder leiding van Daniel Dank - Honorary Consul van Malawi in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon of email d.dank@malawigoodlife.de

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Malawi dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon of email d.dank@malawigoodlife.de

Malawische Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Eupen? - Het kan zijn dat Malawi meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Malawische consulaat in Eupen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Malawi om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Malawische consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Eupen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Malawi niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Malawi in BelgiŽ - Indien het consulaat in Eupen of eventuele andere consulaten van Malawi in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Malawi in BelgiŽ Ambassade van Malawi in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Malawische Consulaat in Eupen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Eupen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Malawische consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Malawi - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Malawi. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Malawi.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Malawi kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.