Panama Flag

De Panamese Ambassade in Brussel

BelgiŽ Flag

Panamese Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Panamese Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Panamese diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Panama in BelgiŽ.

Adres:

De Panamese Ambassade in BelgiŽ
Panamanian Embassy in Brussels, Avenue de la Foret 150, 1000 Brussels, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 649 0729

Faxnummer:

(+32) 2-648 9216

Email:

info@embpanamabxl.be

Website:

Ambassadeur:

Mr Dario Churu

Openingstijden:

De Ambassade van Panama in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Panamese belangen in BelgiŽ.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Panamese Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Dario Churu - Ambassadeur van Panama in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 649 0729 of email info@embpanamabxl.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Panamese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiŽle website van de Ambassade van Panama in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Panamese Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van de Panamese Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Panamese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Panamese consulaat in BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Panama in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen

Zoek een hotel in de buurt van de Panamese Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Panamese ambassade.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Panama - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Panama. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Panama.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Panama kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Panama in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BelgiŽ die van plan zijn om Panama te bezoeken evenals aan Panamese burgers die in BelgiŽ wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Panamese Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Panamese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Panamese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Panamese Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 649 0729 of per email info@embpanamabxl.be