Panama

Consulaat van Panama in Antwerpen

België

Panamese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Panama in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Panamese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Panamese ambassade en elk ander consulaat van Panama in België.

Het Consulaat van Panama in Antwerpen
Panamanian Consulate General in Antwerp, Meirbrug 1 B. 39, 2000 Antwerp, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3 231 6961

Faxnummer:

Email:

info@consulpanama.com

Website:

www.consulpanama.com

Consul:

Vittorio E. Calcagno Burillo - Consul General

Openingstijden:

Monday to Friday 9:00 - 17:00

Het Consulaat van Panama in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Panamese belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Panamese Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Vittorio E. Calcagno Burillo - Consul General van Panama in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 3 231 6961 of email info@consulpanama.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Panama dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3 231 6961 of email info@consulpanama.com

Panamese Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Panama meerdere consulaten heeft in België. Als het Panamese consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Panama om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Panamese consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Panama niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Panama in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Panama in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Panama in België Ambassade van Panama in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Panamese Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Panamese consulaat.

Reisverzekering voor België en Panama - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Panama. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Panama.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Panama kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.